Voima Graphics on arkkitehtuurin visualisointiin erikoistunut arkkitehtitoimisto.

Tuotamme visuaalisia kokonaisratkaisuja. Havainnekuvien ja animaatioiden ohella saat meiltä visualisointiin liittyvän arkkitehti- ja sisätilasuunnittelun, eli ratkaisun viestinnälliseen tarpeeseesi.

Tilaajana tästä on sinulle mm. se hyöty, että lähtöaineistosi ei tarvitse olla 100% täydellistä ja tarkkaa – täydennämme suunnitelman puuttuvat osat luovasti ja kohderyhmää puhuttelevalla tavalla.

Palvelemme arkkitehtitoimistoja, julkishallintoja, rakennusliikkeitä sekä kiinteistökehitys- ja sijoittajatahoja.

Ota yhteyttä, kun haluat onnistua.

LUOVA PROSESSI

OIKEA LÄHESTYMISTAPA

Ymmärrämme projektiasi ja tarpeitasi. Pelkkä kaunis kuva ei riitä – onnistuneessa visualisoinnissa on huomioitu myös viestinnällinen ja kaupallinen näkökulma.

Havainnekuva Helsingin kaupungin aluesuunnitelmasta Vihdintien alueelle. Tilaaja Helsingin kaupunki

Havainnekuva Eliel Saarisen suunnitteleman arvokiinteistön asunnosta. Tilaaja Aalto Real Estate Oy

HARMONIA

Havainnekuvissamme yhdistyy ajaton estetiikka ja käsinkosketeltava tunnelma. Arkkitehtuuri, ympäristön ominaispiirteet ja kuvassa olevat ihmiset muodostavat eheän kokonaisuuden, jonka valo, värit ja sommittelu herättävät henkiin.

YHTEISTYÖ

Haluatko tuoda visiosi näkyväksi? Valjasta käyttöösi luova tiimimme, jonka kanssa yhteistyö on mutkatonta ja projektisi pysyy varmoissa käsissä. Lopputuloksena on mieleenpainuva visualisointi, josta heijastuu yhteinen sitoutuminen laatuun.

Havainnekukuva Postipuisto 4:n sisäpihalta. Tilaaja JKMM Arkkitehdit + Bonava

YHTEYSTIEDOT